Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

Boeken

allemaal op een rijtje.

stapels boeken om uit te koken. Voor elke dag, of juist voor als het feest is. Van oersimpel eten tot hartstikke sjiek: kiest u maar!

EASY

Simpel, snel & voor elke dag // De beste recepten uit Libelle…

Home Made Winter

Home Made Winter: een boek vol comfort food.  Als opvolger van het…

Jaarrond

In Jaarrond zijn meer dan 100 seizoensrecepten en columns uit Volkskrant Magazine…

Home Baked

Yvette’s klassieker in een nieuw jasje. Geheel herziene uitgave met nieuwe recepten!…

Van Boven in het wild ZAKBOEK

Vroeger was het volstrekt normaal om te koken met de natuur direct…

Van Boven In Het Wild

Al haar hele leven kookt Yvette met gratis proviand uit de natuur….

Homakase

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan u over (chef)’. De gasten,…

Van Bovens Leftovers

Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in Van Bovens Leftovers. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn, voorzien van meerdere geïllustreerde tips en info én het door haar gefotografeerde gerecht.
Van Boven kookt het hele jaar door: met name groente, maar ook wat vlees en vis. Uiteraard wordt er ook van alles gebakken. Kortom: alweer een heerlijk boek met heel veel inspiratie voor dagelijkse verspillingsvrije kost.

Home Made Basics

GOUDEN KOOKBOEK 2020
Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten en sluitende receptuur gaat dit zeker lukken: van een simpele dressing tot huisgemaakte, dampend verse tortilla’s, van zelfgemaakte gnocchi van elk soort groente tot fluks ingelegde radijsjes. Met veel aan dacht voor groentegerechten, is Home Made Basics een modern doe-het-zelf kookboek.

De bomvolle oven van Van Boven

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven, Nog meer uit Van Bovens oven en De grote oven van Van Boven.

Home Baked

Home baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht.
Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto’s.

Home Sweet Home Xmas

Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs.

Vergeet de hond niet

Geef hem of haar zo nu en dan een hapje liefde uit uw eigen keuken: ik verzeker u dat hij dan nog meer van u gaat houden… en u op uw beurt weer nóg meer van hem. Ach, alleen maar geluk.

De grote oven van Van Boven

Wekelijks bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine een ovenrecept. De nieuwste recepten zijn nu gebundeld in dit derde deel van De grote oven van Van Boven. Wat haalt Yvette deze keer uit haar oven? Wat dacht u van herfstig gevulde portobello’s, een versgebakken proemevlaai ofeen gebakken bietstuk?

Home Sweet Home

‘Ieren zijn royaal en gastvrij, melancholisch, dromerig en fantasierijk. En iedereen kan zingen. Dat probeer ik in Home Sweet Home terug te laten komen: schuif bij me aan, schenk uzelf een Guinness in en schraap uw keel, want na het eten zullen we zingen tot de morgen komt.’

In Home Sweet Home keert Yvette van Boven terug naar de keuken van Ierland: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, waar ze haar eerste hapjes at en waar haar liefde voor eten ontstond.

Nog meer uit Van Bovens oven

Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette…

Alles uit de oven van Van Boven

Een bundeling van de populaire ovenrecepten die Yvette van Boven bedacht voor Volkskrant…

Uit de oven van Van Boven

Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé…

Home Made

Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis…