Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

Home Sweet Home Xmas

Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs.

Een crème van pompoen met steranijs & kreeftenstaartjes, parelhoen met saus van prosecco met groene druiven, een terrine van wild konijn & pistache en een champagnemousse met vijgen in champagne- lauriersiroop… Loopt het water u al in de mond, maar ziet u op tegen de kookstress? Met Home Sweet Home Xmas is dat niet nodig! Kookengel Yvette van Boven geeft talloze tips voor een kerst zonder ingewikkeld gedoe of paniek.

Alle gerechten in dit boek zijn gemakkelijk van tevoren te maken en het boek bevat zelfs een heleboel voorbeeldmenu’s, zodat u ook niet hoeft na te denken over mooie combinaties van voor-, bij-, hoofd- en nagerechten.

De recepten zijn verdeeld in voorbereiden en bereiden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ze hoeven alleen op de dag zelf nog even afgemaakt te worden. Zo is het voor uzelf ook een feest en kunt u lekker met een glaasje aanschuiven bij uw visite.

Het zijn niet alleen die heerlijke recepten, maar ook de weg ernaartoe. Zoals Yvette denkt, praat, illustreert en schrijft over eten. Waardoor je meteen wil gaan koken. Dat haar man Oof de chemie tussen hen en het eten zo vastlegt helpt daar mooi aan mee.’ – Makkie Mulder, delicious.

Met zulke gerechten wordt het vanzelf een zalig kerstfeest.’ – Nell Westerlaken, de Volkskrant

Warme, toegankelijke en gelukzalige recepten. Dit boek voelt als thuiskomen.’ – Monique van Loon, Culy.nl

U kunt Home Made Basics hier bestellen of het aanschaffen bij uw plaatselijke boekhandel.
Auteur: Yvette van Boven
Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar
NUR: 440 / Hardcover / ISBN: 9789059567931 / Prijs: € 29,95
Publicatiedatum: 17-10-2017