Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

Algemene voorwaarden/Disclaimer

Door deze website (yvettevanboven.com / yvettevanboven.eu) te bezoeken, gaat u akkoord met onderstaande disclaimer.

Op de inhoud van deze site berust copyright. De inhoud van yvettevanboven.com / yvettevanboven.eu is door Yvette van Boven en haar team geschreven. Al het beeld is door Yvette van Boven of haar man Oof Verschuren gemaakt, tenzij anders aangegeven.

Het is wettelijk niet toegestaan content te mis- of gebruiken in welke vorm dan ook (online of offline). U dient te alle tijden een verzoek tot toestemming in te dienen. Dit kan via pim@hennemanagency.nl . Na toestemming dient u altijd een duidelijke link of verwijzing naar de originele content te maken.

Bij misbruik zullen er altijd juridische stappen worden ondernomen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Yvettevanboven.com / .eu werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

De makers stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Ook kan yvettevanboven.com / .eu niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook door het gebruik van de informatie of recepten op deze website.

Yvettevanboven.com / .eu is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

Yvettevanboven.com / .eu kan de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op / van haar website.

Aan de inhoud van yvettevanboven.com / .eu kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op deze website.