Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

Home Baked

Home baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht.
Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto’s.

Home Baked is hét bakboek voor de gewone thuisbakker zoals u. U hoeft zeker geen ervaren bakker te zijn: ik leg alles gewoon uit. Stap voor stap, aan de hand van een tekening of met een duidelijke beschrijving. In Home Baked staan alleen dingen die ik zelf graag bak – van frambozen- en kokoscakejes tot roggecrackers, van chocolade-olijfoliecake tot kruidige kletskoppen. Soms klassieke recepten, maar ook vaak eigen uitvindingen, die bijvoorbeeld ontstonden toen ik besloot om af en toe wat gezonder te leven. U kunt daarom hier en daar glutenvrije, suikervrije of lactosevrije recepten vinden in dit boek. Van bakken wordt u niet alleen heel gelukkig, maar ook erg geliefd!’

Koop Home Baked bij uw boekhandel, of online.
Auteur: Yvette van Boven
Fotografie: Oof Verschuren
Uitgeverij: Nijgh & van Ditmar
NUR: 440 / Hardcover / ISBN: 9789059565678 / Prijs: € 32,00
Publicatiedatum: 18-04-2014