Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

23-11-2021

EXCLUSIEVE HOMAKASE-BOX

Speciaal voor de lancering van het bijzondere bijzondere boek Homakase is er een exclusieve box samengesteld.

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan u over (chef)’. De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor hen kiest. In Homakase hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, home made dus.

Fotograaf Oof Verschuren (o.a. bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto laat hij zien hoe u op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig in welk seizoen. Dat is ook het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en seizoensgebonden.

Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginnende of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

Het boek werd genomineerd voor GOUDEN KOOKBOEK 2021.

Nu is er een zeer exclusieve box waar slechts 100 exemplaren van gemaakt zijn, daarin vindt u:

1. Het boek Homekase t.w.v. € 34,99;

2. Een Japans gyuto-mes (21 cm Japans carbonstaal met ebbenhouten handvat, gemaakt door Sakai Kikumori), t.w.v. € 129,99; En basismes van zeer hoge kwaliteit waar u meteen met alles aan de slag kunt.

3. Een exclusieve litho uit het boek gemaakt door Oof (genummerd, hand gestempeld en gesigneerd).

Prijs van de box is €200,-
Hij is verkrijgbaar via geselecteerde boekhandels door heel Nederland. Bijvoorbeeld bij De Vries Van Stockum Haarlem (klik op de link).

scrollt u maar naar beneden!

Bestel deze unieke box hier!