Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

22-01-2019

Yvette van Boven lanceert servies en tafellinnen met &K Amsterdam

De Nederlandse kookboekenschrijfster, kok, illustrator en presentator Yvette van Boven lanceert een eigen servies- en textielcollectie. Deze bestaat maar liefst uit 25 verschillende items van porseleinen borden, kommen en een waterkan, tot aan bekers en een dienblad van bamboe, ovenwanten, theedoeken en schorten, alle voorzien van de typische vrolijke illustraties van Van Boven met een hoofdrol voor Yvette ‘s lievelingszomergroenten. “Bij lekker eten hoort voor mij ook een leuk gedekte tafel, daar geniet ik iedere dag van,” zegt Van Boven.

SS19

De Spring Summer 2019 servies- en textielcollectie van Yvette van Boven bestaat uit twee lijnen. De eerste lijn is uitgevoerd in tijdloos porselein en bestaat uit een lucky number van 13 items: 4 steeds verschillende borden, mokken, kommen en 1 waterkan van porselein.
Elk stuk is beschilderd met aquarel en inkt met de typische, vrolijke ‘van Boven illustraties’ van allerlei lente-en zomergroenten zoals radijs, tomaat, peultjes, courgette of bietjes. “Het dertiende stuk is de onmisbare waterkan, daar kun je er nooit genoeg van hebben, en ook altijd als bloemenvaas te gebruiken” zegt Yvette.

Verkoopinformatie

Het servies en tafellinnen van Yvette van Boven is vanaf 1 maart 2019 verkrijgbaar bij onder andere de winkels van &klevering in Amsterdam en de webshop.