Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

20-04-2023

De eerste Yvette van Boven Tiendaagse gaat van start!

Van 21 t/m 30 april is het Van Boven 10-daagse in de boekhandels van Nederland. Tijdens deze 10 dagen zijn drie van Yvette’s best lopende titels extra voordeling geprijsd: tien dagen lang voor tien euro minder!

Bij een hoop boekhandels zult u de Van Boven slingers aantreffen, want het is feest in de boekhandels. Koopt u in deze dagen een Van Boven boek dan krijgt u er een uniek linnen Van Boven groentezakje bij. Zo bent u perfect voorbereid om milieuvriendelijk groente bij de supermarkt af te wegen en aan te schaffen.

Online kunt u natuurlijk ook boeken bestellen met deze ongewoon hoge korting, bijvoorbeeld hier: bij bol.com

Yvette heeft door haar beenbreuk een paar evenementen moeten uitstellen (waaronder bijvoorbeeld een wildplukwandeling in Breukelen nota bene!), maar een aantal leuke evenementen gaan zeker wél door. Zie daarvoor onderstaande agenda.

Agenda

zaterdag 22 april
boekhandelflitsbezoeken in Noord Nederland

Yvette bezoekt 5 boekhandels kort en snel, ze zal daar veel boeken signeren zodat ze voor u klaar liggen. Wilt u een persoonlijk gesigneerd exemplaar, kom dan omstreeks de onderstaande tijden langs om Yvette te ontmoeten of bel/mail de boekhandel even om een persoonlijk gesigneerd boek te laten reserveren.

10:30 Van der Velde, Leeuwarden
11:30 Van der Velde, Drachten
13:30 Daan Nijman, Roden
14:30 Van der Velde, Grote Markt, Groningen
15:30 Binnert Overdiep, Heerenveen

zondag 23 april
Lezingen in Naturalis Leiden

Naturalis collectiebeheerder Roxali Bijmoer geeft samen met Yvette van Boven een lezing over de inspiratie die Yvette haalde uit een van de oudst bewaarde herbaria ter wereld, het En tibi (1558). De lezing wordt twee keer gegeven, om 11 uur en om 13 uur.

Met Roxali gaat ze in gesprek over het drogen en bewaren van planten, hoe dat nu gebeurt; en hoe dat in 1558 gebeurde. Over de collectie van Naturalis en waarom al die bewaarde planten zo belangrijk zijn voor onderzoek, over eetbare planten en wat je daar in de keuken mee kunt doen. Dat belooft een mooi gesprek!

Na afloop van beide lezingen signeert ze haar boek Van Boven in het Wild.

Meer over de lezingen hier op de site van Naturalis. De toegang voor de lezingen is gratis.

dinsdag 25 april
boekhandelflitsbezoeken in midden Nederland

Yvette bezoekt een aantal boekhandels midden Nederland kort en snel en zal daar veel boeken signeren zodat ze voor u klaar liggen. Wilt u een persoonlijk gesigneerd exemplaar, kom dan omstreeks de onderstaande tijden langs om Yvette te ontmoeten of bel/mail de boekhandel even om een een persoonlijk gesigneerd boek te laten reserveren.

Deze lijst kan nog veranderen, hou hiervoor deze website en Yvette’s instagram in de gaten of neem contact op met de desbetreffende boekhandel.