Filters verwijderen

ONTBIJT LUNCH DRANKEN HOOFDGERECHTEN VOORGERECHTEN SNACKS SOEP HUISDIEREN DESSERTS CONDIMENTEN BAKKEN

19-09-2024

Etenstijd! De Liveshow

Al twee jaar lang klinken Teun en Yvette door de oortjes van hun trouwe luisteraars. In de podcast Etenstijd! hoor je tips, verhalen en de antwoorden op talloze luisteraarsvragen over eten – genoeg om een boek en een liveshow mee te vullen.
In de voorstelling vast een voorproefje: van airfryer tot zeezout, het boek snijdt culinaire zaken in hapklare hoofdstukjes aan. Ga het gastronomische alfabet stelselmatig af, of volg de tips van Teun en Yvette en blader kriskras door het boek.

Wat is de definitie van een goed restaurant, hoe vind je er een, en welke wijn bestel je dan? In welk seizoen oogst Yvette de artisjokken en met wat voor saus serveert ze die? In welk aanrechtkasteel stooft Teun altijd zijn bonen, en welke apparaten fossiliseren in zijn keukenkast? Je leest het allemaal in Etenstijd!

Het Etenstijd! boek van Teun & Yvette wordt feestelijk gelanceerd in een wervelende liveshow vol hapklare culinaire zaken én we tellen af naar het beste kookboek aller tijden.

Het belooft een heerlijke voorstelling te worden: op 2 november 2024 te zien in TivoliVredenburg, Utrecht en op 4 november in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Klik hieronder voor kaartjes, wees er snel bij want vol=vol.
Het Etenstijd!-boek is natuurlijk ook te koop in het theater, Teun en Yvette zullen hem na afloop van de voorstelling graag voor u persoonlijk signeren.

Wie het boek al in de voorverkoop wil aanschaffen, klikt hier!
(neem hem mee naar de show voor een krabbel!)